Es fa saber xiquets i majors que ha acabat el Porrat de Sant Macià 2020!

D’aquesta meravellosa manera l’agutzil de Ròtova va tancar el Porrat de Sant Macià 2020, on l’oratge ha acompanyat a la festa, on les activitats han omplit els carrers de Ròtova, els menuts han gaudit de la fantasia, la cultura, la història i com no del divertiment.

Gastronomia, Cultura, Música, Història, Danses, Titelles, Activitats Artístiques, Exposicions, Art al carrer, i gent, molta gent per disfrutar d’una programació d’actes i activitats que no deixaven a ningú fora.

Senzillament un èxit, i que cal reservar ja les dates amb l’agenda de cadascun per tornar a Ròtova l’any vinent. 

Jordi Puig, l’alcalde de Ròtova ha declarat «estem contents perquè Ròtova ha obert la porta no solament a la Vall d’Albaida i a la Safor sinó que ha rebut gent d’arreu de les comarques centrals. Els carrers del poble es van omplir de gom a gom, en un cap de setmana en què ens ha respectat l’oratge; i les associacions i el veïnat crec que han pogut gaudir bona cosa. L’èxit del porrat, precisament, és fruit de l’esforç de tota la gent de Ròtova; també, dels comerços, establiments i empreses. Sense anar més lluny, diumenge, la plaça va gaudir d’un sarau amb una participació com no s’havia vist ací abans. Des d’un punt de vista de l’organització i la contractació, hem assentat les bases per poder organitzar el porrat de manera més neta i correcta. És un projecte, a més, que implica totes les regidories, tots els treballadors i treballadores, els tècnics municipals i moltes entitats col·laboradores».

El Porrat de San Macià 2020 ha arribat al seu fi, però ja comença el Porrat del 2021.

Et Pot Interessar