22.9 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

Cinquè control de la lliga de Natació a Gandia de categoria Infantil, Júnior i Absolut

El passat dissabte 22 i Diumenge 23 de Febrer va tindre lloc en la piscina municipal de Gandia el 5é control d’Infantil i Majors. Van participar un total de 14 clubs de València i 220 nadadors i nadadores.

El NiE Gandia va comptar amb els següents nadadors: Kiko i Carla Climent, Javier De la Clau, Ferrán Valdés, Hector GimenoJavier Juan, Melin VerduHektor Rosen, Alejandro Aldahir Gil, Adrian Millet, Eduardo Polo, Joan i Jordi Muñoz, Sara Rodrigo, Sofia Yan Giner, Mireia CutandaMaëna Gicquel, Marina Camps, Alejandra Pérez, Julia Sigalat, Marta Llorca, Dani Barca, Rubén Cogollos; i també van ser convidats els alevins Ivan Lechev, Julieta Fontana, Gabriel Sider, Laia Perez, Raquel Martí, Alba Hidalgo, Marta Gregori, Alex Svetoslavov, Gabriel Sider, Marc Nicola i Isaac  Fenollar.

Els nadadors del NiE van millorar els seus temps, de manera que alguns es van quedar molt prop de les mínimes nacionals de la seua categoria.

Per a les categories majors (júnior i absolut), aquest control serveix com a últim test abans de participar en el seu campionat autonòmic d’hivern, que es realitzarà a Elx el pròxim 7 i 8 de Març.

Articles relacionats