Es decreta l’emergència Nivell 0 a la conca Serpis-Safor-Vaca

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana estableix l’EMERGÈNCIA Nivell 0 -Alerta Meteorològica- a la conca Serpis-Safor-Vaca per increment de cabals.

La situació d’emergència 0 s’activa quan es produeixen situacions de pluges i es contempla la possibilitat d’haver d’evacuar persones dels municipis. En el cas d’aquest episodi de pluges, els professionals d’emergències de la Comunitat Valenciana entenen que en algun moment haurien de fer reallotjaments preventius.

A hores d’ara, tot el dispositiu municipal de Gandia es troba a ple funcionament i se sol·licita a la població que obeïsca els consells i recomanacions realitzades per la Policia Local a més d’informar-se només pels canals oficials de l’Ajuntament. La Policia Local de Gandia ha demanat el desallotjament dels Marenys de Rafalcaid per precaució.

A efecte d’establir els dispositius que foren necessaris durant les pròximes hores, s’ha convocat per a aquesta mateixa vesprada ja reunió del CECOPAL (Centre de Coordinació Municipal) on estan representats els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, Bombers, Protecció Civil, representants municipals i tècnics municipals.

Et Pot Interessar