15.4 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Enzo Badenas renova amb la marca de motocicletes Husqvarna

El pilot de Beniarjó, Enzo Badenas, ha renovat un any més amb la marca austríaca de motocicletes Husqvarna que li proporcionarà dues muntures del 2021 per a la cilindrada de 85.

Husqvarna, és al costat de la també austríaca KTM, les dues millors muntures en el campionat del món de motocròs, per tant Badenas disposarà per aquesta temporada del material adequat per a competir. Ara falta tan sols falta anar polint algunes parts de la moto, com són les suspensions i el motor per a tindre-les a punt de cara a la primera prova del campionat d’Espanya de motocròs que es celebrarà a Toledo a mitjan mes de març.

Enzo Badenas té pensat enguany a disputar els campionats de la Comunitat Valenciana, Espanya i d’Europa, aquest últim per primera vegada sempre que puga tancar el pressupost d’enguany.

En aquests moments el pilot de Beniarjó està entrenant on pot per la geografia valenciana, ja que els circuits estan tancats per la pandèmia de la Covid19, fins i tot la setmana passada, i a causa de les restriccions vigents, es va suspendre la primera carrera a Catadau.

Articles relacionats