26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Enzo Badenas estrena moto de la marca Gas Gas de 125 c.c. amb motor KTM

El pilot de Beniarjó, Enzo Badenas, va recollir dimecres passat la seua nova moto de la marca espanyola Gas Gas de 125 c. c. amb la qual disputara els campionats d’Espanya i d’Europa a més d’alguna prova del campionat valencià de motocròs durant aquest 2023.

Badenas s’ha fet amb una bona moto amb motor KTM, ja que pertany al grup de la marca austríaca. Precisament el gallec i campió del món de motocròs, Jorge Prado porta aquesta mateixa marca pel que és una moto molt fiable i no com antany quan els motors eren totalment nacionals i trencaven en gran manera.

Aquesta temporada el de Beniarjó serà neòfit en la categoria del huité de litre on té posades les mirades a finalitzar entre els deu primers. Un objectiu on Badenas es mostra esperançat en aconseguir, malgrat la qualitat dels rivals.

L’inici de temporada es produirà els dies 4 i 5 de febrer en el circuit toledà de Montearagon amb motiu de la prova inaugural del campionat d’Espanya on de segur hi haurà una bona nòmina de pilots estrangers.

Articles relacionats