19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Enzo Badenas cada vegada més prop dels llocs davanters

El pilot de Beniarjó, Enzo Badenas, es troba cada vegada més prop del podi després de finalitzar en la sisena posició de la segona prova del campionat d’Espanya de motocròs en la cilindrada del huité de litre disputada en el circuit gallec de Lugo sobre un terreny mixt.

Badenas va quallar, possiblement, una de les seues millors actuacions dels últims anys en aquest circuit gallec on es trobaven ni més ni menys que Jorge Prado i Rubén Fernández que competeixen en la màxima categoria i són dels millors del món.

El de Beniarjó li va eixir tot genial durant aquest cap de setmana, en els entrenaments va fer el sisé millor temps i en la primera carrera va ser sisé mentre que en la segona es va colar en la setena plaça.

El guanyador en totes dues proves va ser novament Elías Escandell amb una autoritat absoluta mentre que Badenas es troba bastant allunyat del pilot català però no tant del tercer classificat, sens dubte en la seua primera temporada en la categoria està realitzant millors resultats que l’any passat quan va ser campió nacional de 85 c. c.

En aquesta categoria on corre ara, hi ha pilots de molta qualitat i que fa algunes temporades estan competint, pel que tenen bastant experiència que Badenas.

Articles relacionats