14.9 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Eduardo Llacer Fraile torna a liderar la Volta a la Marina

 

El valler, Eduardo Llacer Fraile, es va col·locar novament líder en la cinquena etapa de la 37 edició de la Volta a la Marina al finalitzar en la segona posició en la meta de Barxeta, després dels 74 quilòmetres i dos ports puntuables que constava la prova amb ni més ni menys que 184 participants.

Una etapa molt ben plantejada pels Llacer Fraile on va enviar al seu germà Joan per davant de l’escamot per a fer una selecció abans dels ports de Barx i Simat. Ja en l’última cota del port simater, Edu saltaria del grup i tan sols l’exprofesional Óscar Hernández seria capaç de seguir-li.

Volta a la Marina 1

Tots dos arribarien a la meta on Hernández amb la seua major envergadura va guanyar a Llacer en el mateix esprint. A un minut arribaria l’escamot on el ciclista del Triasport Gandia i campió autonòmic de ciclocròs Adrián Aranda seria el més ràpid.

Edu Llacer aconsegueix d’aquesta manera col·locar-se de líder amb 53 segons d’avantatge sobre Andrés Ripoll mentre que el mallot de la muntanya també l’ostenta clarament el ciclista valler. Sens dubte ha sigut una carrera trepidant amb molts corredors estrangers i entre ells el també exprofesional de l’equip de Remco EvenepoelJurgen Van Goolen que va finalitzar en el lloc dotzé.

En categoria dona, la gandiana Mireia Orengo va perdre el lideratge davant Cristina Barrajón, al patir una indisposició i no poder competir.

Articles relacionats