25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Entrevista a Anabel Ferrer, Alcaldessa de Guardamar de la Safor 

– Anabel Ferrer confirma que encapçalarà la llista per a les pròximes Eleccions Municipals

L’Alcaldessa de Guardamar de la Safor, Anabel Ferrer ha sigut entrevistada i com sempre ha parlat amb claredat del que ha passat, el que passa i passarà sense amagar cap carta, ens ha parlat del més immediat, la festa de la Nit de Sant Joan, dels projectes ja finalitzats, i dels que vindran, de la política al voltant de les inauguracions, del peatge de la pandèmia i del seu futur per a les eleccions municipals.

Torna la nit de Sant Joan a Guardamar de la Safor després de la pandèmia. Com s’ha plantejat l’organització d’aquesta festa?

Evidentment, després de dos anys molt durs en què pràcticament no hem fet festes a Sant Joan enguany ho fem amb molta il·lusió amb totes les garanties sanitàries i com no de protecció personal amb el servei d’una ambulància, 2 tècnics d’emergència amb dos socorristes. Estem molt il·lusionades en celebrar una festa en què Guardamar de la Safor va ser pionera a la Comarca,

Com és tradicional la política festiva de Guardamar sempre té l’objectiu de vertebrar el poble amb la platja s’aconsegueix aquest objectiu?

El nostre projecte ha sigut vertebrar sempre els dos nuclis urbans amb el qual compta Guardamar de la Safor, invertim igual de diners als dos.

Ara que estem parlant de vertebració entre el poble i la platja, com està funcionant el nou bulevard?

El bulevard era una promesa electoral i la gent que ens coneix sap perfectament que nosaltres complim amb les nostres promeses.

Que opinió hi ha dels usuaris?

L’acceptació ha estat majoritàriament molt positiva, de fet des del mateix dia que es va poder transitar pel bulevard, es va omplir de gent passejant, anat en bici, el moment més especial del bulevard serà quant l’arbreda cresca que donara ombra per passejar encara que siguen dies de molta calor.

Per a quant una inauguració festiva de la infraestructura?

Nosaltres no creiem en les inauguracions, creiem en la utilitat i no podem estar més que satisfetes i satisfets.

Per a l’equip de govern és aquesta una de les millors inversions realitzades al terme?

Sens dubte és una de les millors inversions realitzades donat que pots fer esport, passejar a peu o en bicicleta tota una declaració d’intencions per millorar la nostra vida diària.

Encara queden projectes a fer? Quins ens pot avançar?

Ens queden molts projectes per fer, més prompte que tard presentarem un nou edifici polivalent situat entre el poble i la platja, que acollirà l’escola de música de Guardamar de la Safor, oficines municipals i la propera oficina de turisme, a més a més reformarem l’edifici de l’antic Ajuntament per a les associacions del poble, també estem treballant per una futura ampliació del parc Ullals de Guardamar de la Safor, etc. molts projectes de futur que milloraran els serveis públics a totes i tots els guardamarencs i guardamarenques.

Des de l’experiència de tres anys al capdavant del govern municipal com valoraria el que es porta de legislatura?

Ha estat una legislatura molt complicada, la COVID ha trastocat tota la vida, i la prioritat en aquells moments era estar al costat del veïnat intenta facilitar la dura situació, també hem procurat que hi haguera continuïtat als projectes i objectius perquè la societat ens demana ser útils i sincerament crec que ho hem aconseguit.

Estem a menys d’un any d’eleccions podria dir-nos si estan preparant ja un equip?, Encapçalarà vosté una futura llista?

Sí, em presente a les noves eleccions amb un equip amb força per continuar transformant socialment i econòmicament Guardamar de la Safor, volem un poble viu, culturalment ric, socialment unit, mediambientalment sostenible i amb un motor econòmic que genere oportunitats.

Articles relacionats