23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

En marxa el primer curs policial d’iniciació a la defensa personal organitzat a Gandia 

Nacho Arnau, regidor de Seguretat Ciutadana Gandia: “Tota formació és poca, i més quan es parla de la defensa personal, que redunda, per descomptat, en la seguretat col·lectiva de totes i tots”

El regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, acompanyat del comissari de la Policia Nacional de Gandia, Carlos Holgado, ha presentat aquest matí el primer curs policial d’iniciació a la defensa personal realitzat en la ciutat. “Tota formació és poca, i més quan es parla de la defensa personal, que redunda, per descomptat, en la seguretat col·lectiva de totes i tots”, ha destacat el regidor.

El programa busca dotar d’habilitats personals a les forces de seguretat amb la condició de millorar la seua protecció individual. Ha sigut organitzat per la Comissaria Nacional de Policia (amb el beneplàcit de la Prefectura Superior de València) i es realitzarà durant aquesta setmana en les instal·lacions de la Central de la Policia Local en horari de 8.00 a 14:00h.

Participaran un total de 18 agents, de la Policia Local i Nacional. “És una fita que es puga desenvolupar aquest curs tan fonamental per a l’exercici de l’activitat policial a posteriori”, ha destacat Holgado.

Articles relacionats