La UE Gandia i Castellonense segellen un empat sense gols al Guillermo Olagüe

UE Gandia i Castellonense s’han repartit un punt cadascú en un partit sense gols al Guillermo Olagüe en el que els gandians han acabat amb un home menys al tram final per l’expusió de Bertó. A cap dels dos els serveix l’empat, perquè el Castellonense perd la tercera posició en favor del Dénia, que escala a la segona i desplaça a l’Atzeneta a la tercera, mentre la UE Gandia no acaba d’enlairar-se tot i haver reunit a l’equip a jugadors clau de la passada temporada con Madra i Álex Alba. Amb 18 punts i en la posició 12 els gandians ja comencen a vore de lluny als del grup de dalt, però amb el rival d’este diumenge no han pogut fer més que resistir davant un conjunt que arribava situat el tercer i que veia la possibilitat de situar-se en la segona posició després de l’empat de l’Atzeneta dissabte al camp del Portuaris. I amb eixa mentalitat han eixit al camp perquè l’assetjament a la porteria local ha estat intens. 

I encara que l’empat ha fet davallar els dos en la classificació, ambdós es poden donar per satisfates, i en especial els de Castelló de la Ribera, que sumen ja sis partits sense perdre. 

Portuaris-Disarp

 

D’altra banda, el Portuaris-Disarp, per la seua part, ha tret este dissabte un punt al seu camp a casa que s’ha de valorar amb el que val, perquè el rival que visitava el Fort Llopis era el segon classificat, l’Atzeneta. Per posició a la classificació, per pressupost i per plantilla el pronòstic no era favorable els del Grau, però sobre la gespa no hi va haver diferència. Fins i tot el Portuaris haguera pogut sumar els tres punts d’haver materialitzat alguna de les nombroses ocasions de les que va gaudir, la més clara al quart d’hora quan va estavellar un baló al travesser. 

El plantejament del Portuaris va consistir en no deixar desembolicar-se al rival, qui no arribava còmode a l’àrea local, i quan ho feia gairebé podia retenir el baló.

Victòria per la mínima de la UE Tavernes

La UE Tavernes, per la seua part, ha aconseguit els tres punts en el partit que l’ha enfrontat este dissabte al seu camp contra UE l’Alcúdia amb un solitari i matiner gol de Pablo, qui de falta directa aconseguia avançar els locals quan encara no s’havia arribat al minut 10 de partit. Lluny de senhtenciar, els huitanta minuts restants s’han convertit en un estira i arronsa incòmoder per a un Tavernes que s’ha hagut d’aplicar per a neutralitzar els atacs d’un rival que no es resignava a anar-se’n de Tavernes sense puntuar, sobretot en la segona meitat, quan l’assetjament de l’Alcúdia ha estat més intens. 

Ocasions per sentenciar en van haver, però no van quallar, i la que sí ho va fer va ser anul·lada en  una protestada decisió de l’àrbirtre a la primera meitat, que va sancionar una mà a Joan abans de rematar al fons de la xarxa. Per tant, la victòria ha estat justeta però val tres punts i sutua als vallers a la setena posició amb vint punts, ja tocant a la zona de promoció. 

Articles relacionats

últims articles