Els xiquets i xiquetes sahrauís del programa Vacances en Pau visiten Gandia i Daimús

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel regidor de Benestar Social, Nahuel González, i altres membres de la corporació, han rebut al saló de plens als 20 xiquets i xiquetes que formen part del programa Vacances en Pau, que gestiona a la comarca ACAPS, associació d’ajuda al poble sahrauí. La iniciativa permet que els menors passen les seues vacances a la comarca gràcies a la solidaritat de les famílies d’acollida.

Morant ha estat l’encarregada de donar-los la benvinguda i ha explicat el funcionament d’un consistori. Posteriorment, els menuts han realitzat un ple on han proposat les idees i accions que els agradaria que es realitzaran al municipi.

Després de la recepció, alguns dels representants municipals i els xiquets i xiquetes sahrauís han visitat el MAGa (Museu d’Arqueologia) on han gaudit d’una llimonada popular i han vist un dels murals del Serpis Urban Project.
Posteriorment, han acudit a Daimús a les instal·lacions de Wind Sports, on han gaudit d’una classe de surf i degustat una paella.

Et Pot Interessar