ELS VISITANTS ESTRANGERS DEL PALAU DUCAL DE GANDIA SÓN JA EL 45%

El Palau Ducal de Gandia ha implantat un servei de visites guiades en francés i anglés a causa de l’increment detectat en els visitants estragers als darrrs anys.  El calendari oficial de visites en idiomes al Palau Ducal començarà e 30 de maig, i estarà disponible en l’apartat agenda de la pàgina web www.palauducal.com on s’especificaran dies i hores de les visites tant en anglès com en francès que s’oferiren al llarg de tota la temporada d’estiu.

El preu de la visita serà l’habitual, sense costos addicionals, ja que es tracta d’ampliar l’oferta per al turisme estranger que fins ara només podia visitar mitjançant reserves de grup.
La visites en idiomes diàries naixen de la necessiteu d’atendre de la millor manera possible al públic estranger que està experimentant un gran creixement en aquests últims anys, significant quasi un 45% de les visites totals anuals.

Davant el gran increment del nombre de visitants procedents d’altres països, tant europeus com a extracomunitaris, naix la iniciativa de les “Visites en Idiomes setmanals”, ampliant així l’oferta ja establida.

En aquests últims anys, Palau Ducal dels Borja ha sigut vistat per turistes de països tan variats com EE.UU, Xina o Japó, que se sumen al turisme europeu ja més consolidat en les estadístiques anuals del Palau.

Diàriament Palau Ducal oferirà horaris concrets per a les visites en anglès i francès, a part de les oferides en Español o Valencià, obrint-se així a un major públic i amb possibilitats d’afegir altres idiomes amb el temps.

Els horaris oficials d’aquestes visites estaran disponibles també en les diferents Oficines de turisme de Gandia, o en els punts d’informació del Palau Ducal, tant en recepció del propi edifici, com en el Stand informatiu del Passeig del Port que estarà disponible en els mesos de juliol i agost.

Et Pot Interessar