13.2 C
Gandia
Dimarts, 31 gener, 2023

Els veïns de la Platja de Daimús denuncien les molèsties de la implantació del toc de queda

L’Associació Veïnal de la Platja de Daimús ha expressat la seua més enèrgica protesta pels esdeveniments que es venen desenvolupant, quasi totes les nits, però sobretot els caps de setmana, en els voltants del final de l’avinguda Neptú i el carrer Cap de Sant Antoni.

Allí es reuneixen diversos grups de joves de la comarca, on tenen toc de queda a la 1.00 h, per a celebrar un “gran botelló” amb la consegüent cridòria, motos de fuita lliure, trencament de retrovisors de vehicles estacionats pels voltants… des de les 00.30 fins a les 7.00 del matí.

Alguns caps de setmana van entrar en zones privades (piscina) dels apartaments, fent cas omís als advertiments dels seus propietaris. El passat 27 de juliol van cridar els veïns al 112, però tampoc van obtindre una resposta clara.

Davant la nul·la actuació de la policia local, la qual no té mitjans per a impedir aquests fets, la tardança en l’arribada d’altres cossos de segureta, l’única cosa que aconsegueixen és canviar la “festa de carrer”.

Des de l’AVPdD ja s’havia advertit d’aquests possibles problemes a l’Ajuntament de Daimús, i se’ns van prometre reforços policials, que de moment brillen per la seua absència.

L’Associació demana una major presència policial (dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat) per a controlar aquests actes que van contra el turisme de la platja de Daimús.

Exigir a la Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana complir les promeses que es fan als Ajuntaments, enviant reforços reals…

L’associació ha manifestat que “pel benestar de tots els veïns de la Platja de Daimús, esperem i desitgem que aquests fets no tornen a ocórrer”.

Articles relacionats