16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

ELS TIGRES VAN RUGIR PERÒ ELS “ASTROS” VAN BRILLAR MÉS EN EL MONTICLE DE GANDIA

– Un vibrant partit jugat a Gandia, on es va decidir el Campionat Autonòmic de Beisbol

El passat diumenge 3 d’Abril es decidia matemàticament el Campionat Autonòmic de Beisbol de la Comunitat Valenciana, on l’equip de beisbol TIGRES DE GANDIA hauria de guanyar el seu enfrontament per més de huit carreres, ja que de donar-se aquest resultat hi hauria un triple empat entre ASTROSANTORCHA i TIGRES l’equip gandiá, de recent creació, amb el mateix nombre de victòries i derrotes per part dels tres primers classificats s’haguera proclamat campió.

L’equip ASTROS VALÈNCIA no va malbaratar l’ocasió, ja que per a equip de la capital, tan sols li bastava guanyar el partit per una carrera d’avantatge.

El partit prometia, ja que hi havia molt en joc i va anar d’infart de llarg a llarg de les primeres 5 entrades, on ASTROS VALÈNCIA, Subcampió de la passada temporada de la SLB (Divisió d’Honor de la lliga Nacional) i vigent Campió de la Copa del Rei, només va poder fer una carrera en la segona entrada, per cap de l’equip de la Safor.

A partir de la sisena entrada va ser quan el partit es va tornar boig, amb unes decisions arbitrals incomprensibles, a l’igual d’incomprensible és que donada la importància i transcendència d’aquest partit, i arbitrant-se pràcticament tot el campionat amb dos àrbitres, en aquest partit només va haver-hi un. tima.

El partit va ser un duel de Pitchers, ja que la resta de jugadors de camp, poc van poder fer davant els colossos que estaven damunt del monticle.

El resultat del partit va ser TIGRES DE GANDIA 1 – ASTROS VALÈNCIA 8.

Articles relacionats