15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Els socialistes de Tavernes reben una proposta ferma per formar part del Govern Municipal

– El PSPV de Tavernes de la Valldigna consultarà a la militància si entra a formar part del govern de la ciutat.

L’executiva local ha rebut una proposta de pacte de govern. Seguint els estatuts del partit i feta la valoració per l’executiva, aquesta ha considerat sotmetre-la a votació, tal com indica el procediment formal, per part de la militància el dijous 18 de juny.

La situació sobrevinguda de crisis sanitària, que estem vivint, fa previndre una crisi social sense precedents.

Des del PSPV de Taverens de la Valldigna ha assenyalat “no som  alié a cap de les necessitats que la societat demanda i una de les més necessàries és la de donar resposta a aquestes, actuant i assumint responsabilitats. El PSPV-PSOE està governant a tots els àmbits, comarcal, provincial, autonòmic i nacional, donant resposta a les necessitats socials, presentant propostes de present i futur que intenten dur, d’una manera més lleugera, les conseqüències que el Covid-19 està deixant a tot el territori”.

“Aquesta responsabilitat no queda fora de l’àmbit local. Hem estat fent propostes des del començament de la legislatura i, amb especial intensitat i cura, des de l’inici de l’estat d’alarma provocat pel Covid-19. Sempre treballant pels veïns i veïnes de Tavernes i amb la lleialtat al govern que requereix una situació tan greu com la que estem vivint actualment”. i finalitzen “rebuda la proposta ferma d’entrar a formar part del govern municipal, l’hem de posar en coneixement de la militància i sotmetre-la a votació, que serà el dijous 18 de juny”.

Articles relacionats