15.8 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Els Socialistes de La Safor-Valldigna analitzen la situació política i nomenen el seu Comité Comarcal de Llistes

Els Socialistes de La Safor-Valldigna, amb la presència del Secretari d’Organització Nacional, José Muñoz i del Secretari General de la Província de València, Carlos F. Bielsa, analitzen la situació política i nomenen el seu Comité Comarcal de Llistes.

• Liduvina Gil: “Tenim al davant uns mesos apassionants en els quals hem de deixar-nos la pell perquè el PSPV-PSOE de La Safor Valldigna torne a presentar llista en totes les poblacions de la comarca, per a aconseguir la majoria en tots els pobles de la comarca”.

• José Muñoz: “Malgrat les dificultats, el Consell de Ximo Puig s’està deixant la pell per a ajudar a les famílies valencianes en un moment de màxima incertesa. El Consell lidera la resposta a la inflació enfront dels qui intenten fer fallida l’Estat del Benestar. Mentrestant, el PP segueix obstinat a abaixar els impostos als qui més tenen”.

El Comité Comarcal del PSPV-PSOE de La Safor-Valldigna, màxim òrgan entre congressos, es va reunir en la vesprada del divendres a l’Ajuntament de Benirredrà per a repassar la situació política comarcal i general, a més de posar en marxa els processos orgànics de cara les eleccions municipals de maig de 2023.

La reunió va comptar amb la participació de José Muñoz, Secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Carlos F.Bielsa, Secretari General del PSPV-PSOE de la província de València, Vicent Mascarell, Secretari d’Organització provincial i Diputat Provincial, Alfred Boix, Secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, els secretaris generals de totes les agrupacions socialistes de la comarca i la resta de delegats.

Va començar l’acte amb la intervenció d’Elena Blanco, alcaldessa de Benirredrà, que va ser nomenada presidenta de la mesa del comité, qui va voler donar la benvinguda a tots els presents, agraint la confiança depositada en l’agrupació de Benirredrà per a l’organització d’aquest acte.

Pascual Ivars, Secretari General de Benirredrà va voler reflexionar sobre la necessitat d’aconseguir una gran mobilització en tots els pobles, perquè no es quede ningú a casa i puguem seguir amb els governs de progrés a la nostra comarca.

Seguidament i després de l’elecció de la taula del comité, va prendre la paraula Liduvina Gil, Secretària General Comarcal, qui va destacar la importància dels processos orgànics realitzats durant l’últim any, amb la renovació de les executives municipals i el procés d’elecció de candidats a les alcaldies, recalcant que, una vegada mes, l’objectiu dels socialistes de la comarca serà presentar llistes en tots els pobles i tornar a ser el partit més votat.

Per a això, la secretària general va plantejar la necessitat de continuar treballant durant aquests mesos, recalcant que això és el que necessiten els ciutadans i remarcar la diferència entre les polítiques socialistes de suport a les classes mitjanes i baixes, a les empreses, al xicotet comerç, etc. i les retallades que va fer el Partit Popular.

Liduvina Gil: “Cal traure pit amb les polítiques del consell de Ximo Puig. Els socialistes tenim un projecte consistent i amb valors, no hem d’entrar en el catastrofisme d’altres partits. Continuem centrant-nos a donar suport a les famílies, als treballadors, a les empreses. En definitiva, crear més futur”.

La proposta de composició del Comité Comarcal de Llistes va rebre el suport unànime dels delegats presents, i està composta per les següents persones:

Delegats comissio electoral
Per part seua, Carlos F. Bielsa, Secretari General de la província de València, va destacar el treball i les propostes del PSPV-PSOE de La Safor-Valldigna i les seues agrupacions, tot un referent per a la província. En la seua intervenció va llançar un missatge de mobilització i activació de les bases i de les estructures orgàniques per a revalidar majories en les cites electorals de 2023 i va reiterar la importància d’exercir un exercici de pedagogia amb la ciutadania.

Carlos F. *Bielsa “Hem d’eixir al carrer i explicar-los als nostres veïns i veïnes tots els avanços reeixits, els drets adquirits i explicar detalladament la gestió que s’ha realitzat en aquests anys de govern”.

Va tancar l’acte José Muñoz, Secretari d’Organització Nacional del PSPV-PSOE, insistint en el treball de tots els alcaldes i alcaldesses socialistes de la comarca, als quals va instar a continuar donant el màxim pels seus ciutadans fins a les eleccions. Va destacar la diferència a l’hora d’afrontar les dificultats, ja que on el PP retallava en educació, sanitat, seguretat i serveis, els socialistes han augmentat els seus recursos i bona prova d’això són els pressupostos de la Generalitat Valenciana o l’Aliança Valenciana contra la Inflació.

José Muñoz “Enfront del “postureo” del PP, que només busca fer fotos i penjar tuits, el Consell de Ximo Puig aposta per l’autonomia municipal, facilitant recursos i mecanismes per a continuar progressant cap al futur. Aquesta és la via valenciana de Ximo Puig: contribuir, sumar i treballar en l’important”.

Articles relacionats