18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

El PP de Gandia ompli de simpatitzants la Plaça Tirant per a Juan Carlos Moragues candidat a l’Alcaldia de Gandia

– El candidat del Partit Popular a l’Alcaldia de Gandia ha presentat el seu projecte abrigallat pel seu mentor Carlos Mazón

Juan Carlos Moragues ha llançat de manera definitiva la seua candidatura a l’Alcaldia de Gandia en la Plaça del Tirant plena amb més de 800 simpatitzants que han mostrat el seu suport al candidat del Partit Popular. Moragues s’ha compromés a construir un projecte que “transforme la ciutat, faça un canvi substancial i que millore la vida de les persones”.

“Aposte per una ciutat millor, que mire al futur, amb optimisme, il·lusió i ambició. Per un projecte transversal i útil, on la majoria social se senta identificada i reflectida, se senta còmoda amb les nostres propostes i idees, perquè són bones per a Gandia”, ha indicat Moragues, que ha aprofitat per a enviar un missatge a la família popular: “Vosaltres sou els vertaders protagonistes i impulsareu el canvi que Gandia necessita”.

Moragues ha fet un diagnòstic de la Gandia actual. “És una Gandia parada, que es mira al melic, que està instal·lada en l’autocomplaença. Estem tancats en nosaltres mateixos i hem de despertar”. Una cosa de la qual ha culpat a tants anys de governs socialistes, assenyalant que “aquesta ciutat necessita alternança política”.

El candidat a l’Alcaldia ha ressaltat els avanços que es van aconseguir en l’últim govern del Partit Popular en la Generalitat, en la qual ell era Conseller al costat del President Alberto Fabra, el qual també ha sigut present en el ple que ha suposat aquesta primera convocatòria pública de Moragues. “Amb tu va començar tot”, ha assenyalat Moragues, recordant que en aquests anys es va desbloquejar l’Hospital comarcal, a més de rememorar els avanços per a la ciutat que també es van aconseguir en la seua posterior etapa com a Delegat de govern, com per exemple l’accés Sud al port de Gandia.

Amb el suport de Carlos Mazón, del qual ha indicat que serà el pròxim Present de la Generalitat, Moragues ha indicat que aposta per sis punts per a Gandia de la mà del Partit Popular: Una ciutat ambiciosa, moderna, ben gestionada, que siga terra d’oportunitats, atractiva per a invertir, i acollidora per a viure.

“Existeix una alternativa a la Gandia actual i no és una altra que el projecte del Partit Popular. És una Gandia que anhelem, una Gandia que volem, una Gandia que construirem”, ha asseverat Moragues, per la qual cosa li ho ha deixat clar a tots els assistents: “Anem per la majoria absoluta, i per a això toca treballar, treballar i treballar, per a guanyar, guanyar i guanyar”.

Articles relacionats