9.5 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Els serveis de neteja donen el punt final de les Falles de Gandia 2021

El regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell ha informat que aquest mateix matí a les 08.00 hores ha finalitzat el dispositiu posat en marxa pel seu departament amb motiu de la crema de les falles.

32 treballadors van formar part d’un dispositiu de neteja i de recollida de residus on s’han utilitzat quatre camions cisterna, quatre escombradores, dues pales mecàniques a més de dos camions de transport per a les restes de les falles.

Servei de neteja falles 2021Aquest dispositiu va ser supervisat ahir just abans de la seua posada en marxa pel mateix regidor delegat; l’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto; i el responsable de l’empresa adjudicatària dels serveis de neteja de la ciutat.

L’edil va informar que han estat prop de 350 les tones recollides, fet que suposa 30 més que l’edició de 2019 i va voler felicitar “a totes les persones que han participat en un operatiu que ha deixat els carrers de la ciutat en perfecte estat de revista. Ara és el torn d’Actuacions Ambientals Integrals per procedir a la neteja dels embornals pròxims a les zones on han estat cremades les diferents falles”.

Articles relacionats