Els serveis de neteja de Gandia retiren 180 tones de residus després de la Nit de la Cremà

El regidor delegat de Serveis Bàsics de Gandia, Miguel Ángel Picornell, s’ha mostrat satisfet pels resultats de l’esforç, tant tècnic com humà, que s’ha fet en matèria de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans durant els dies de festa, tot i els problemes que van ocasionar les ratxes de vent, que van obligar a realitzar intervencions de manera no programada. En aquest punt el regidor va recordar que els elements dels carrers engalanats de les comissions de Beniopa i el Grau van haver de ser retirats en la seua totalitat després de ser destrossats pel vent.

En total, el departament de Serveis Bàsic va mobilitzar durant aquests dies un total de 32 treballadors amb tres pales mecàniques, tres camions, dues agranadores i dues cubes, que han aconseguit que a primera hora del matí de hui que la ciutat es trobés en perfectes condicions. Entre els treballs realitzats la passada nit, s’han produït 60 moviments de contenidors per ubicar-los en els llocs habituals i recollit prop de 180 tones de restes que va deixar la nit de la cremà.

A partir de hui, Picornell ha informat que s’inicia el dispositiu especial de neteja dels embornals de les zones on hi havia falles plantades, per garantir el seu normal funcionament. Una operació que es realitza cada any abans i després de festes amb dues finalitats. En primer lloc que funcione bé l’evacuació d’aigua el dia de la cremà i en segon terme per treure les restes de cartó que puguen haver obstruït els conductes.

Finalment, Picornell ha agraït a la Federació de Falles i a les diverses comissions seua sensibilitat, tant en la neteja, així com en el reciclatge.

Et Pot Interessar