15.2 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Els Scouts es mobilitzen per arreplegar medicaments per ajudar a Ucraïna

– Dissabte que ve 5 de març, els dos grups scouts de la ciutat, el Grup Scout Parpalló i el Grup Scout La Safor, participaran en la campanya d’ajuda humanitària per a Ucraïna.

Aquesta campanya s’està realitzant des de la Federació d’Escoltisme Valencià i Scouts Valencians, amb la col·laboració de Scouts Ucraïnesos, l’associació de xiquets ucraïnesos de Castelló, l’associació “KALYNA” de Castelló i l’associació d’ucraïnesos d’Alacant “SLAVÚTYCH”.

S’ha distribuït per associacions l’arreplegada de diversos materials essencials, medicaments i ajuda humanitària. El primer avió sortirà aquest cap de setmana amb aliments i mantes.

Aquest dissabte hi haurà 4 punts d’arreplegada al Passeig Germanies en horari d’11.00 a 13.30 h:

Punt 1: Front Casa de la Cultura,

Punt 2: Front Mercadona

Punt 3: Front Institut Ausiàs March

Punt 4: A l’entrada del mercat dels dissabtes

Per l’arreplegada de medicaments (serveixen també aquells que no s’han consumit i estan a casa) El llistat és el següent:

– Bolquers, Betadine, embenes de tota classe, SilvidermaLinitulAmfibrillina, paracetamol, IbuprofenoNolotil, Aspirina, Omeprazol,
Ramipril, Sulbutamol, Amoxicil·lina, Corticoides tòpics, Antihistaminics, orals, aigua oxigenada, sèrum fisiològic, analgèsics, torniquets,
esparadrap i cotó.

Articles relacionats