12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Els responsables de l’Escola Miracle de l’Hospitalet de Llobregat donen una xarrada a Gandia

Raquel Garcia, Miquel Charneco, directora i cap d’estudis, respectivament, de l’anomenada per molts com a Escola Miracle, El CEIP Joaquim Ruyra de l’Hospitalet de Llobregat, oferiran una xarrada a famílies, docents i gent interessada el proper divendres 22 de març a partir de les 16:00 al saló d’actes del CEIP Joan Martorell de Gandia baix el Títol ‘Cap a una escola diversa i competent’, dins del marc de formació que du a terme el CEIP Joan Martorell.
L’Escola Joaquim Ruyra va decidir implicar-se durant el curs 2009-10 en el Projecte de Comunitats d’Aprenentatge amb l’objectiu de generar processos de transformació social i educativa i garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a la societat de la informació.
Situada en el barri de La Florida, en un context d’alta diversitat i complexitat, ha aconseguit la implicació i la complicitat de la comunitat educativa i el seu entorn en la vida escolar diària de l’alumnat. Fa una aposta clara per la convivència i el respecte per les diferències amb un repte fonamental, l’assoliment de l’èxit escolar, que ha estat constatat pel Consell Superior d’Avaluació del Departament d’Ensenyament amb l’obtenció d’uns molt bons resultats en proves objectives.
Aquesta escola, que desafia tots els dogmes del sistema educatiu (està a un barri conflictiu, el 92% de l’alumnat són estrangers) aconseguix millors resultats que molts col.legis d’èlit.
Com ja es conegut a Gandiat, el CEIP Joan Martorell, tot i que parteix d’una realitat diferent encara que també diversa, es va sumar al Projecte de Comunitats d’Aprenentatge des del curs 2013-14 i continua aplicant les Actuacions Educatives d’Èxit dintre de la seua metodologia de treball. Així, en aquest context i amb una clara intenció d’integrar diversitat i competència divendres 22 a partir de les 16:00 es realitzarà aquesta xarrada a la que la Comunitat educativa del Martorell convida a totes les persones interessades.

Articles relacionats