18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Els Reis Mags de l’Orient visitaran Daimús

– La pandèmia de la COVID-19 ens obliga a fer que l’arribada dels Reis Mags a Daimús enguany siga diferent del tradicional.

Des de l’Ajuntament de Daimús han organitzat la visita dels Reis d’Orient amb el principal objectiu de garantir la seguretat de la ciutadania de Daimús, per la qual cosa s’ha dissenyat una cavalcada de Reis diferent i adaptada a les circumstàncies.

La tradicional nit de Reis es viurà el dia 5 de gener a Daimús amb una cavalcada que tindrà lloc:

A les 18:00 hores en Daimús

A les 19 hores als Pedregals

La gran diferència d’aquest any és que es podrà acompanyar la cavalcada, si no que els més xicotets i xicotetes i els adults hauran de fer un acte de responsabilitat i gaudir-la des dels seus balcons, finestres, portes o voreres.

L’itinerari serà tant al poble com als Pedregals com el recorregut de la tradicional processó. Per evitar qualsevol tipus de contactes enguany no es repartiran els regals. L’objectiu no és un altre que evitar l’aglomeració de gent al poble per tal d’evitar la propagació del virus. D’aquesta manera, els Reis Mags aniran passant pels carrers saludant a la gent dels balcons i cases.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la ciutadania, “Preguem a tots i a totes que complisquen les mesures anunciades, ja que el nostre objectiu és garantir la seguretat sanitària i tancar aquest Nadal de la millor manera possible”.

Articles relacionats