ELS REGIDORS INVESTIGATS DEL PP DE VALÈNCIA NO LLIUREN L’ACTA

 

Al migdia de hui, “cap dels meus companys hem rebut cap carta encara de la direcció regional del partit, sabem el que sabem pels mitjans de comunicació”, ha assegurat.

“En el si d’este expedient informatiu és on direm el que hàgem de dir i farem el que hàgim de fer, i sobretot el que sí que farem és compatibilitzar el dret a la defensa” de la seua innocència “amb la nostra posició en este ajuntament”, ha subratllat.

L’expresident del PP a la ciutat de València fins que la direcció del PPCV va decidir nomenar una gestora per a fer-se càrrec del partit a la capital ha assenyalat que, “com a membres del PP, i han estat a més escrupolosos amb les normes que ens regixen a tots, això és absolutament incompatible, no és el que diuen els estatuts”.

D’esta manera, l’exportaveu del grup popular a l’Ajuntament de València ha reiterat la seua intenció d’oferir “tota la col·laboració necessària” en la instrucció d’este expedient informatiu i adoptar “decisions que siguen absolutament compatibles amb la nostra presumpció d’innocència, el nostre dret de defensa i amb el respecte als ciutadans i als estatuts que marquen com ens hem de regir en el Partit Popular”.

Novo confia que en el si de l’expedient informatiu s’aclarisca tot: “si hi ha o no acord i quines són les mesures que prendrem”, ha conclòs.

Et Pot Interessar