El Festival Barnasants porta este dissabte a Gandia al cantautor Roger Mas

LaCasaCalba, gestora del Teatre del Raval de Gandia, ha anunciat en el marc de la programació especial pel seu 15é aniversari, l’actuació aquest dissabte 23 de març a les 21h00 de Roger Mas, en el marc també del Festival Barnasants.

El cantautor solsoní es caracteritza per un univers poètic ben propi i per l’especial respecte cap a l’obra de grans creadors de diferents èpoques. En aquest concert oferirà un recull de les seves cançons més emblemàtiques junt amb poemes cantats o bé recitats, inclosos al seu últim disc «Parnàs», i d’autors com Jacint Verdaguer, Goethe, Torquato Tasso, Amadeu Vidal i Bonafont.

Al llarg de la seva història el Projecte Cultural en Xarxa Barnasants ha treballat per oferir una presència notable de cantautors i cantautores del País. Tots aquests artistes valencians han tocat a Catalunya però també a la seva terra d’origen. Al mateix temps, però, hi ha hagut el viatge invers: de Catalunya cap al sud. En l’edició d’enguany, el festival presenta quatre concerts de veus catalanes a l’Horta, la Ribera i la Safor.

Calbaret.

Programació General Teatre del Raval

Aquest cap de setmana, a més, torna el Calbaret per celebrar ‘La Ressaca Fallera’ a les 20h00 del divendres. Un espectacle coral de varietats, conduït per El Triangulista i amb La Petita Orquestra Peiotaire com a banda en directe. La Ressaca Fallera comptarà amb els següents artistes convidats: Mag Wendo, La Sanguinelli (music-hall), Josep Lluís Galiana (experimentació sonora), Capa de Plàstic (música), Jacinto Sifón Fontana (circ), Mai Fernández (monòleg), La Ruba  (música), Ximo Vidal (teatre).

Dissabte a les 18h00 el públic familiar té una proposta ben interessant amb el film en valencià ‘La increïble història de la pera gegant’. On l’elefant Sebastià i la seva millor amiga, Mitxo, viuen en un agradable i pintoresc poble costaner, Vilasol. Tothom hi viu feliç fins que, un bon dia, el seu estimat alcalde, JB, desapareix! Una vesprada, pescant, Mitxo troba una botella amb un missatge de JB, on els diu que ha naufragat a l’Illa Misteriosa i han d’anar a rescatar-lo dins d’una pera gegant.

Et Pot Interessar