Els regidors electes del Partit Popular de Gandia votaran a Víctor Soler Beneyto com a candidat a l’alcaldia

El Partit Popular de Gandia ha realitzat una primera valoració, del que sembla que serà el guió i el full de ruta, del nou govern de Gandia, conformat per PSOE i Compromis Més Gandia Unida. Destaquen que «quan es tracta de repartir càrrecs, butaques, àrees de govern i poder, sembla que tots dos partits s’entenen ràpidament, ja que hi ha una clara sintonia entre ells».

Creuen que s’ha configurat un nou govern que és “dramàticament” continuista respecte a l’última legislatura, amb els mateixos vicis, problemes i ineficàcia, que l’anterior pacte ha suposat per a la ciutat de Gandia en aquests últims 4 anys. » es podria dir que fan autèntica por per al futur de la nostra ciutat».

«El PSOE de Gandia, malgrat ser la força més votada en les passades eleccions i tindre la possibilitat de constituir govern en minoria, ha preferit deixar en mans de l’esquerra radical i catalanista d’aquesta ciutat, àrees tan importants per a la planificació i vertebració de la ciutat, com és el cas de la Regidoria d’Urbanisme» ha dit Soler.

El Partit Popular, com ha recalcat Soler, fa una primera valoració molt negativa del “Pacte del Serpis”, que carrega amb els vicis del passat i empitjora àrees que són fonamentals per a l’administració municipal.

El Partit Popular de Gandia, manifesta, que els regidors electes per aquesta formació, que prendran possessió del càrrec en l’acte que tindrà lloc en el Ple d’Investidura del pròxim dissabte 15 de Juny de 2019, votaran a Víctor Soler Beneyto, com a candidat a l’alcaldia.

Et Pot Interessar