18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Els productes de Cerimònia protagonistes a Fira Mercat Gandia

 

– Del 17 al 19 de febrer en el recinte de Fira Mercat de Gandia, al Mercat Municipal del Prado

– L’horari serà divendres i dissabte de 10.30 h a 14.00 h i de 17.30 h a 21.00 h i diumenge d’11.00 h a 14.00 h.

– 11 expositors oferiran outlet en roba, sabates i complements de festa. A més d’importants descomptes en fotografia, joies, taules dolces, viatges…


– 4.650 persones van acudir a l’Outlet sabates i complements, un 82% de Gandia i el Grau. La valoració dels visitants va ser d’un 9,7 i la dels expositors d’un 9,6 (sobre 10).

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí la tercera fira de la primera edició de Fira Mercat Gandia 2023 que se celebrarà aquest cap de setmana: ‘Outlet Cerimònia’. S’inaugurarà divendres a les 10.30 h a l’espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado i el seu horari serà de divendres i dissabte de 10.30 h a 14.00 h i de 17.30 h a 21.00 h i diumenge de 10.30 h a 14.00 h.

Segons ha explicat la regidora, «Aquesta fira ja s’ha fet altres edicions amb èxit, com tots els outlets. Hi trobarem tots els detalls per a realitzar un gran esdeveniment o festa, com ara bodes, comunions, aniversaris, batejos, viatges… Amb un outlet en articles de roba, calçat i complements. A més d’importants descomptes pel que fa a la fotografia, joies, viatges, taules dolces…».

Hi participen 11 expositors «en aquesta fira que complementa les altres dues anteriors d’outlet, roba i calçat i complements. Un espai on es reuneixen marques de tota la Safor per a exposar les seues millors promocions. Articles amb gran varietat d’estils i dissenys en tendència marcaran el ritme de vendes».

Expositors

Arca Ceremonias Boutique Infantil y Juvenil

Arlette

Carolina Sierra

Fundacion IN

Ideas de cristina

La cuna de comuniones

LACTEOS GANDIA

Lletres i Scrap

RC VIAJES

Coqueta moda infantil

Artesánika

Balanç Outlet sabates i complements

Tal com ha apuntat Ferrer, van acudir a l’Outlet sabates i complements el cap de setmana passat 4.650 persones. «És molt bona xifra, tant pel que fa a l’assistència com al volum de vendes. De fet, alguns expositors comenten que s’han quedat sense estocatge pràcticament per a la campanya de ‘Botigues al carrer’». Així, segons les xifres recollides en les enquestes, la majoria dels visitants, un 82%, eren de Gandia, Grau i Platja. La resta provenien de la comarca de la Safor (15%) i un 3% de fora de la comarca.

La valoració dels visitants ha sigut d’un 9,7 i la dels expositors d’un 9,6 (ambdues puntuacions sobre 10).

Articles relacionats