25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Els premis “Reco 2022” reconeixen el treball de Càritas Gandia

  • Càritas Gandia rep el premi “Reco 2022″ pel seu projecte d’igualtat “Obrint Portes” 
  •  Aquest projecte s’està desenvolupant en l’àrea d’ocupació inclusiva amb dones vulnerables i pretén eliminar desigualtats i sensibilitzar al teixit empresarial de la comarca de la importància de contractar dones i dur a terme pràctiques per a la igualtat.

     

  •  El concurs el convoca l’Institut per a la qualitat de les ONG. El de Càritas Gandia ha sigut premiat com a “millor projecte de bones pràctiques”.

    Càritas Gandia ha presentat el Projecte per a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes “Obrint Portes”, al concurs que convoca l’Institut per a la qualitat de les ONG, resultant premiat com el millor projecte de bones pràctiques.

Aquest projecte s’està desenvolupant en l’àrea d’ocupació inclusiva amb dones vulnerables i pretén eliminar desigualtats i sensibilitzar al teixit empresarial de la comarca de la importància de contractar dones i dur a terme pràctiques per a la igualtat.

Fins a Madrid s’han desplaçat per a recollir el guardó el president de Càritas Gandia, Juan José Monfort, i la coordinadora de l’àrea d’Ocupació Inclusiva, Mari Cruz Cano. A més han presentat el projecte a altres entitats interessades en la iniciativa desenvolupada per Càritas Gandia.

Articles relacionats