18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

El restaurant Voga acull la presentació de la IX Volta a Peu Espurna

 

 • Mauro Melo i Pere Marco, futbolistes del CF Gandia, apadrinen la novena Volta a Peu Espurna
 • L’alcalde José Manuel Prieto i José Pedro García van acompanyar als futbolistes del CF Gandia en la presentació de la carrera prevista per al divendres 2 de desembre 

  Per segona vegada el futbol va irrompre en la presentació de la Volta a Peu Espurna. La primera va ser quan Vicente del Bosque va apadrinar aquesta carrera en 2017 i la segona ahir, en plena voràgine mundialista, després de la golejada de l’Espanya de Luis Enrique a Qatar i amb la presència de dos dels grans protagonistes de l’ascens del CF Gandia, Pere Marco i Mauro Melo, encarregats d’abanderar la novena edició de la carrera més inclusiva.

  L’esdeveniment tindrà lloc divendres que ve 2 de desembre, just abans del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. La carrera transcorrerà pel barri antic de Gandia i té la peculiaritat que als prop de 600 participants que ja hi ha inscrits es poden unir persones que vulguen acompanyar-los durant el trajecte.

  Per segon any, l’organització ha demanat als centres escolars que aprofiten la setmana per a realitzar tallers enfocats a la causa i isquen aquest dia a animar als corredors.

  Per primera vegada s’entregarà un premi al col·legi amb millor animació. Els esportistes que prenguen part en la Volta a Peu Espurna rebran una borsa del corredor i a més, en arribar a meta, podran degustar una tassa de caldo d’olla que ofereix la reconeguda marca Carns Fuster. Es tancarà la jornada amb un menjar en la Plaça del Tirant i una discomòbil.

  El Restaurant Voga va tornar a reunir en la presentació oficial de l’esdeveniment no sols a polítics com l’alcalde José Manuel Prieto que va presidir l’acte i una bona representació de la corporació municipal, sinó també a la flor i nata de l’esport local amb els olímpics Ibáñez, Morant, Andrés o Cabrera que van recolzar a la fundació que presideix Charo Sabater.

  La cúpula del CF Gandia, Parri i Amarilla, van recolzar a Mauro i Pere Marco que malgrat la seua joventut, va passar amb nota alta la seua estrena en esdeveniments d’aquest tipus. A més, la presentació va comptar amb la presència dels dos grans clubs d’atletisme de la ciutat, CC. Garbí i Club Atletismes Safor Teika, amb els seus respectius presidents Vidal i Boscá. A més de Juanvi Escolano, Ainhoa Martínez, Víctor Rubio i Alan Kleinjan que amb la seua assistència van donar rellevància a l’acte. També van ser presents les principals marques col·laboradores.

  José Pedro García Canet, en representació de la Fundació Espurna, va agrair el suport rebut: “volem que siga una festa per a tots”, mentre Prieto va recalcar el valor “incalculable” de la tasca que desenvolupa la Fundació Espurna en la societat. Mauro Melo va animar als escolars de la ciutat a eixir al carrer a gaudir de la jornada i Pere Marco va agrair que comptaren amb ell per a donar visibilitat entre la gent més jove.

Articles relacionats