15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Els pobles de la Safor tornen a millorar les dades de contagis per coronavirus

L’actualització de les dades per pobles del passat 8 d’octubre han reflectit de nou la progressiva millora produïda, pràcticament, a la totalitat dels pobles de la Safor, especialment a Gandia, que després de suportar distints brots ha tornat a controlar el nombre de casos actius.

Cal destacar la responsabilitat de la ciutadania en el compliment de les mesures sanitàries, als ajuntaments que treballen a garantir la seguretat dels seus veïns i veïnes, a la tasca realitzada des dels Centres Educatius, i com no destacar el treball de l’àrea de Salut, amb l’atenció primària, rastrejadors i a l’Hospital Comarcal.

De l’anàlisi de les dades es pot destacar:

 

– El total de casos positius en 14 dies per cada 100.000 habitants baixa fins als 48,86 a la Safor, a la Comunitat Valenciana es situa en 104,26.

– Benifairó de la Valldigna en aquesta actualització, se l’han detectat dos contagis. Fet pel qual deixa d’estar entre els pobles en zero casos des de l’inici de la pandèmia. Ara sols són Beniflà i Guardamar de la Safor les poblacions que es mantenen en zero contagis. TVE va visitar Guardamar de la Safor per saber el secret de tindre zero contagis.

– 18 Pobles de la Safor no tenen cap cas actiu en els últims 14 dies.

– Gandia baixa fins a 36,21 contagis per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies, el que suposa una substancial millora.

– Oliva empitjora fins a tindre 111,55 casos actius per cada 100.000 habitants

– Miramar, Beniarjó, Xeresa, Barx, Simat i Potries tornen a tindre zero casos actius, després de varies setmanes amb casos positius

– A la Safor s’han detectat 1.204 casos per prova PCR des de l’inici de la pandèmia i aquest moment es troben actius 84 casos, 28 d’aquest a Oliva, 27 a Gandia i 7 a Tavernes

 

Incidencia coronavirus als Pobles de la Safor 2

Articles relacionats