13.4 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

Els pedacets tragueren la seua màgia pels carrers de Bellreguard

– Els Pedacets cantaren amb sàtira i en to burló que “l’Alcalde i els regidors s’han fet una platja al menjador de sa casa amb la sorra que falta a la platja de Bellreguard”

Screenshot 2020 09 26 07 39 14 768 com.facebook.katana 1Bellreguard ha volgut que una de les figures exclusives de les Festes del Poble, probablement la més representativa, com són els Pedacets eixiren igualment al carrer, amb una proposta escènica encarregada per l’Ajuntament a la companyia valenciana Teatro de lo Inestable, i que a partir d’ara es representarà cada any en la vespra de les festes.

Els Pedacets tenen a Bellreguard l’encàrrec local de traure la xicalla de les escoles al matí de la vespra de festes, de les Festes del Poble. Enguany que no ha sigut possible celebrar les festes per la pandèmia de la Covid-19, però el Pedacets han estat al carrer.

Per aprofundir en la reivindicació del personatge de «Els Pedacets» calia dotar-lo de contingut, i quin millor contingut que la seua essència com a personatge burló. Per la qual cosa, La disbauxa dels Pedacets s’embolcalla en la sàtira i anualment centrarà la seua temàtica en l’actualitat local.

Screenshot 2020 09 26 07 39 52 720 com.facebook.katanaUn espectacle itinerant que va començar al saló d’actes de la Casa de la Cultura de Bellreguard i tot seguit realitzaren tres representacions en la plaça del 9 d’Octubre, la plaça Major i la plaça del Mercat (Clot de l’Era), per a evitar aglomeracions i podré gaudir de l’espectacle el màxim nombre de gent.

Articles relacionats