28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Els mantenidors de les Falleres Majors de Gandia 2024 són José Pedro García i Víctor Cucart

 

La Federació de Falles de Gandia ha donat a conéixer els noms dels mantenidors de les presentacions de les Falleres Majors 2024.

El Catedràtic del Departament d’Organització d’Empreses de la Universitat Politècnica de Valéncia, José Pedro García Sabater, mantenidor de la Fallera Major; i el fotògraf Víctor Cucart, de la Fallera Major Infantil.

José Pedro García Sabater

José Pedro és Catedràtic del Departament d’Organització d’Empreses de la Universitat Politècnica de Valéncia. Actualment, és Vicerector de Planificació, Oferta Acadèmica i Transformació Digital de la mateixa universitat. És autor de nombrosos llibres, projectes i articles en revistes especialitzades de la logística i la investigació operativa.

Nascut en una família nombrosa és fill de Charo Sabater Sanfelix i de José Pedro Garcia *Canet, fill adoptiu de la ciutat de Gandia. Aquesta família naix en la falla Màrtirs, on continuen sent fallers.

Casat amb Elodia Fenollar, qui va ser Fallera Major de Gandia, i pare de dues filles i un fill, és germà de Cristina Garcia Sabater, de la Fundació Espurna i una de les falleres més estimades per tot el col·lectiu de la nostra ciutat.

Víctor Cucart

Pels objectius del fotògraf Víctor Cucart han passat algunes de les dones més desitjades i poderoses del món. Cucart va nàixer al Real de Gandia, València, i acabats de complir els 23 anys, decideix convertir la seua passió per la foto en la seua professió arribant a ser hui dia un dels fotògrafs més sol·licitats del món. Viu entre Espanya i Amèrica, viatjant sovint a ciutats com Nova York, Mèxic, Barcelona i Madrid, sense oblidar-se de la seua València natal.

Després d’instal·lar-se a Madrid, Víctor inicia una carrera fulgurant i es converteix en el fotògraf preferit de les icones de la moda espanyola i de la «Jet Set», col·laborant amb les revistes més conegudes com Hola Espanya i Hola Mèxic, Vanitatis, Interviú, MAN entre altres. També inicia treballs per al sector de la moda, amb dissenyadors de fama internacional com l’italià Giorgio Armani i la dissenyadora d’alta costura valenciana, Amparo Chordá. A més, participa en les campanyes publicitàries de sectors tan diversos com la joieria amb Armando Martínez, i la cosmètica amb L’Oréal i Clarins, entre altres.

Però, no tot és fotografia i glamur, des de fa uns anys, el reconegut fotògraf internacional Víctor Cucart, imparteix MasterClass en Universitats de prestigi com la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de València, dirigint cursos tècnics de fotografia per a professionals.

Articles relacionats