22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

El Real de Gandia obri el termini per participar en una nova edició de la Mostra de Teatre «Dimas Cucart»

– Obert el termini de presentació a la VI Mostra de Teatre «Dimas Cucart» del Real de Gandia

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Real de Gandia ja ha aprovat les bases per a la participació en la VI Mostra de Teatre “Dimas Cucart”. El termini de presentació de sol·licituds i projectes escènics estarà obert fins al 20/9/23.

Com explica l’alcalde del municipi, Gustavo Mascarell, “la convocatòria de la VI Mostra de Teatre “Dimas Cucart” està oberta, igual que en edicions anteriors, a la participació de col·lectius, grups i associacions que tinguen un projecte teatral. Les bases tenen com a finalitat promoure la creació escènica, la participació ciutadana i la solidaritat, ja que les recaptacions tindran finalitat benèfica”.

Així, les associacions i entitats sol·licitants hauran de presentar un escrit a l’Ajuntament indicant que estan disposades a participar en la VI edició. Per a això, hauran d’aportar la documentació indicada en la web municipal (www.elrealdegandia.es).

Enguany, cada grup participant rebrà una ajuda màxima de 600 € de l’Ajuntament. També es comptarà amb la col·laboració de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana. La VI edició se celebrarà a l’octubre i novembre a l’Auditori de la Casa de Cultura “Alcalde José Blay Espí”.

Els dies i hores de representació seran inicialment els divendres (20/10/23, 3/11/23 i 10/11/23) a les 20.30 hores. Encara que aquests horaris inicials podran estar subjectes a modificacions.

Articles relacionats