20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Els juvenils de la Penya Ciclista Beniopa es queden fregant el podi en la Volta al Besaya

El conjunt juvenil Ulb – Ginestar va disputar del 21 al 23 de juny la Volta Internacional al Besaya, una prova amb caràcter internacional en la qual competeixen els millors equips d’Espanya i alguns convidats estrangers. 
El conjunt dirigit per Quique Gutiérrez va demostrar la seua tenacitat en carrera. En la primera etapa, Miquel López va aconseguir la 3ª posició en la classificació de les metes volants. La segona etapa va estar marcada per la duresa del terreny, però Josep Miquel Canet va aconseguir ficar-se en l’escapada bona, arribant a meta amb el primer grup i aconseguint col·locar-se 2n en la General de les metes volants i 4t en el classificació de l’sprint especial. 
La tercera i última etapa va estar controlada per l’equip del líder de principi a fi, i malgrat els intents dels gandians per trencar el domini, va ser impossible. Es va arribar a meta en grup, cessant així les opcions de podi per als ciclistes del Ulb – Ginestar.
Equipo elite sub23 en Vuelta Segovia

L’equip elit/sub23 Ginestar – ULB disputa la Volta Segòvia
L’equip amateur de la PC Beniopa, per la seua part, segueix demostrant que malgrat ser el seu primer any de vida són capaços de fer front a qualsevol repte. Des del dia 27 de juny estan disputant la Volta Segòvia, una prova que reuneix als millors conjunts ciclistes del país. 
La primera etapa va tenir un sabor amarg per als corredors de l’equip gandià. La calamarsa va marcar de principi a fi la prova, que es va parar durant 25 minuts a causa de les inclemències meteorològiques. Després d’una mala caiguda en el sòl mullat, Duván Atapuma es trencava el maluc i es veia obligat a abandonar la prova. El seu company Pablo Guerrero aconseguia arribar en el primer grup, a escassos 19 segons del capdavanter.

Articles relacionats