18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Els i les llançadores vinculats al CC El Garbí es preparen per a les grans competicions de febrer

Les atletes del CC El Garbí Judit Prats, Ainhoa Martínez i Mª Ángeles Gregori van participar el darrer cap de setmana en el Gran Premi d’Atletisme Pista Coberta Ciutat de València 2019,  la prova d’àmbit nacional de la ciutat de València. Judit Prats (AA Catalunya) i Ainhoa Martínez (Avinent Manresa) totes dues participants en campionats d’Espanya Absoluts i llorejades en campionats nacionals, van concloure la competició en 4ª i 5ª posició respectivament amb llançaments notables per damunt dels 13 metres. D’altra banda, l’atleta Mª Ángeles Gregori, també va participar en la prova de llançament de pes.
Cal destacar que totes aquestes atletes estan ultimant els aspectes tècnics abans de les grans competicions de cadascuna, que tindran lloc en el mes vinent de febrer.
D’altra banda, els atletes de nivell internacional de la factoria del club morat es van concentrar a la ciutat de Lleó. Rubén Mayor, Marc Mestre, Gema Martí (F.C. Barcelona), Víctor Faus (C.A. Platges de Castelló), Dian Iskrenov (F.C. Barcelona), es van concentrar en les instal·lacions especialitzades en llançaments de Lleó amb la finalitat de millorar al màxim el seu nivell tècnic, en aquesta ocasió van realitzar també un control de marques.
Completant el cap de setmana van competir en un control a Elda Daniel Mayor, Mireia Escrivá en llançament de martell Édel Sabater en llançament de pes i Jorge Franco, en llançament de javelina, aquest últim la nova incorporació al grup de Juanvi Escolano.
Novament aquest cap de setmana que ve, els atletes d’aquesta escola tornaran a competir en noves competicions i controls.

Articles relacionats