17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Els i les ciclistes de la Safor brillen a la Gala del Ciclisme de la Comunitat Valenciana

– 11 ciclistes de la Safor van ser guardonats pels seus èxits durant el 2023

Fins a cinc corredors de Tavernes de la Valldigna van ser premiats en l’última Gala del ciclisme de la Comunitat Valenciana celebrada este passat dissabte en les instal·lacions de l’hotel Suitopia de Calp.

Els ciclistes Aitor Arlandis, Vicent Grau, Rosa Sansaloni, Cristian Vercher i Joan Fraile Llacer van ser guardonats pels seus respectius èxits durant el 2023.

Arlandis aconseguiria el guardó per ser campió d’Espanya per equips cadet al costat de la resta de la selecció valenciana, Grau com a guanyador del challenge de juvenils, Fraile Llacer com a campió autonòmic de GravelVercher com a guanyador del challenge provincial de principiants i Sansaloni com a guanyadora de 4 títols de campió d’Espanya paralímpics.

A tots estos títols cal unir al de Miquel Faus com a campió d’ultramarató, Saida Perea com a campiona de carretera en veteranes de més de 30 anys, Alex Moreno també com a campió de BTT i carretera a més de Carla Bañuls, Mireia Orengo i Pascual Orengo de Gandia amb els seus respectius títols autonòmics de carretera.

Articles relacionats