17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Àlex Moreno guanya la prova de ciclocròs de Cocentaina

El challenge autonòmic de ciclocròs va parar per primera vegada en Cocentaina amb motiu de la I edició del Trofeu Fira de Tots Sants celebrada este passat dissabte sobre un circuit dissenyat més aviat per a bicicletes de ‘mountain bike‘.

Novament, els ciclistes de la comarca van tindre un bon paper després d’observar les condicions del recorregut. La categoria infantil va haver-hi una bona actuació de Sergi Margarit lluitant pel tercer lloc encara que finalment seria  cinqué, Alejandro Seguí acabaria 13 i Andreu Sansaloni 27 mentre que Irene Flores seria la segona entre les xiques.

La categoria d’alevins acabaria amb Gerard Pastor en el lloc 34, d’altra banda, en la categoria de principiants, nova victòria d’Alex Moreno seguit de Dídac Gómez en el 12, Sergi Esteban en el 15 i Nasio Grau en el 24.

Quant a la categoria de promeses, Albert Galbis acabaria en el lloc 13 amb Jordi Fournies finalitzant novament com a quart classificat en la categoria absoluta amb Joan Fraile Llacer finalitzant en el seté lloc.

Articles relacionats