ELS ESTUDIS DE GRAU DEL CAMPUS DE GANDIA DE LA UPV, ENTRE ELS MÉS VALORATS A ESPANYA

Els estudis de Grau del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València es troben entre els més valorats d’Espanya, segons l’u-Rànquing elaborat per la Fundació BBVA i l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE). Així, el Grau en Turisme de la UPV és el més valorat a Espanya empatant amb els estudis que ofereix la Universitat Carlos III de Madrid; el Grau en Ciències Ambientals és el segon millor valorat a Espanya i el més valorat a la Comunitat Valenciana, igual que el de Comunicació Audiovisual, encara que aquest amb empats a nivell estatal. El Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge de la UPV a Gandia, és el segon més valorat a Espanya, empatant amb altres universitats i el més valorat a la Comunitat Valenciana, al costat dels estudis de Telecomunicació que imparteix la UPV a València i també la Universitat de València.

 

Per a aquelles persones que desitgen conèixer personalment els Graus que imparteix la la Universitat Politècnica de València en el seu Campus de Gandia, la Politècnica ha organitzat unes Jornades de Portes obertes, el dissabte 21 de maig i el dijous 16 de juny. Els i les estudiants podran visitar les instal·lacions, parlar amb el professorat i resoldre els dubtes que tinguen. La inscripció en les jornades és gratuïta i està oberta a les famílies i acompanyants dels estudiants. La Universitat Politècnica de València realitza aquestes Jornades en els seus tres campus i la inscripció es realitza a través de la web de la UPV i també del Campus de Gandia, www.gandia.upv.es

Criteris de l’U-Rànquing
Elaborat per la Fundació BBVA i l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE), U-Rànquing analitza i avalua els tres principals àmbits d’actuació universitaris: docència, recerca i innovació i desenvolupament tecnològic. A partir d’ells, estableix una doble classificació, per rendiment (tenint en compte les diferents grandàries de cada universitat) i en termes absoluts (per volum de resultats). Per a la present edició, U-Rànquing ha incorporat informació de 13 universitats privades, abastant d’aquesta manera a un total de 61 institucions, la qual cosa suposa més del 95% del sistema universitari espanyol.

Referència nacional en innovació i desenvolupament tecnològic
En el còmput global per rendiment, la UPV se situa com a millor universitat de la Comunitat Valenciana i segona d’Espanya, igualada amb la Universitat Autònoma de Barcelona i la Politècnica de Catalunya. Tan sol la Pompeu Fabra millora els resultats de la UPV a nivell nacional.

En la citada classificació, la UPV és segona en innovació i desenvolupament tecnològic, quinta en docència i setena en recerca. Pel que es refereix a termes de volum absolut, és segona, sisena i octava d’Espanya respectivament, i cinquena en la classificació global.

Et Pot Interessar