Els equips saforencs de la Regional Preferent reprenen el campionat amb les opcions minvades

Els equips  saforencs de la Regional Preferent de futbol reprenen el campionat després de la parada de Pasqua, i ho fan amb les opcions minvades, per no dir allunyats de tota batalla. La UE Gandia rep al CD Dénia, tercer amb 54 punts, dotze més que els gandians, mentre la UE Tavernes visita al Benigànim, quart classificat empatat a punts amb el Dénia. El Portuaris-Disarp, per la seua part, s’enfronta a domicili al Benidorm CD.

Cap d’ells sembla tindre opcions. UE Gandia i UE Tavernes ocupen les places setena i huitena, però estan separats dotze i catorze punts, respectivament, de la línia de la promoció quan només resten 21 punts per disputar. El Portuaria, per la seua part, sembla haver també fugit de la promoció, encara que no de forma matemàtica. Onze punts el separen del Ciutat de Benidorm, equip que marca la zona de descens amb 21 punts a falta de set jornades.

La UE Gandia se les vorà este dissabte 7 d’abril amb el Dénia al Gillermo Olagüe. Els de la Marina vindran amb tot amb la intenció de retenir la plaça de promoció, però una victòria dels locals els faria encara mantenir unes mínimes opcions de lluitar fins al final.

Un enfrontament semblant té la UE Tavernes, però a domicili, dissabte a les 18 hores al camp d’un Benigànim que vol retornar a la zona de promoció. Serà un enfrontament complicat però no cal oblidar que els vallers no han perdut cap dels tres últims partits, amb dues victòries i un empat.

El Portuaris juga diumenge a les 11:45 al camp del Benidorm CD, un equip que tampoc ha fet bona temporada i està situat en onzena posició, però a només tres del Portuaris.

Et Pot Interessar