11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Els equips de voleibol del Grau de Gandia inicien la temporada amb sengles victòries

– Bon inici dels dos equips de voleibol del Grau de Gandia aquest dissabte passat 2 d’octubre en les instal·lacions esportives del CEIP Joan XXIII.

Dos victòries han sumat els equips federats del Veles e Vents, en el seu debut en la categoria preferent del voleibol valenciana contra els equips d’un bon Altamira València.

El primer partit, el de categoria infantil, es va saldar amb un resultat de 3-0, en un partit que va anar de menys a més, i que en el primer set va tindre moments d’alternança en el marcador, sens dubte, originats pels nervis sorgits en tots dos equips pel debut en la temporada. El parcial
25-21 a favor de les graueres.

En els dos següents parcials les jugadores del Veles-Decorgandia, es van mostrar molt més regulars i es van imposar per 25-14 i 25-16, en un partit on van poder participar totes les jugadores de tots dos equips.

A continuació es va jugar el partit de categoria cadet, aquest va tindre més alternances, el primer set va ser dominat per l’equip local amb un tanteador de 5-17, mentre que l’Altamira va emportar-se el segon i tercer set per (24-26 , 12-25 ). No obstant això les jugadors del Veles-DCHotels van reaccionar a temps per a aconseguir un resultat final de 2-3 i sumar dos importants punts de cara a la permanència d’aquest equip en un categoria on més de la meitat de jugadores estan un o dos anys per davall d’ella.

En definitiva, primera festa del voleibol en el Joan XXIII , amb una notable assistència de públic i la presència d’autoritats polítiques com Vicent Gregori, des del club han assenyalat “a qui volem agrair la seua presència malgrat ser dies de Fira i Festes”.

Articles relacionats