20.7 C
Gandia
Dilluns, 20 març, 2023

Els equips de Veteranes i de Juvenils de Rem del Nàutic de Gandia aconsegueixen pujar al podi a Alacant

– Cap de setmana molt complicat, malgrat aconseguir dos podis, per als equips del Nàutic Gandia en el Campionat Autonòmic de Rem celebrat a Alacant.

Les Veteranes que se situen terceres en la Lliga, van eixir en la seua mànega amb l’objectiu d’aconseguir les dues primeres places, però van haver de tornar a conformar-se amb el bronze.

Les Cadets femení no van poder aquesta vegada aconseguir el podi quedant relegades a la quarta posició.

D’altra banda les Juvenils femení segueixen en la seua lluita particular amb les alacantines en la seua disputa per la Lliga aconseguint una nova plata.

La resta d’equips no van tindre el seu millor dia. Els absoluts masculins que venien de realitzar la seua millor regata fa dues escasses setmanes, no van poder mantindre el nivell exigit entre les primeres places i van caure a una sisena posició. En la categoria absolut femení el Club gandià va presentar dos equips, l’habitual i un que s’iniciava en la competició, quedant tots dos al final de la taula.

La setmana vinent es disputarà a València la regata de fi de Lliga que serà crucial per a establir les posicions definitives dels equips en una lliga molt irregular.

Articles relacionats