ELS CONTRIBUENTS DE GANDIA TINDRAN L’OPORTUNITAT D’ACOLLIR-SE A UNA «TARIFA PLANA» AMB PAGAMENTS MENSUALS

El coordinador general d’Economia i Hisenda a l’Ajuntament de Gandia, Salvador Gregori, i el portaveu de Ciutadans, Ciro Palmer, han informat de la implantació d’un sistema de pagament d’impostos mensual, una tarifa plana que podrà aplicar-se sempre que la quota de cada mes no siga inferior a vint euros.

 

Savlador Gregori ha recordat que durant els últims mesos, des de Ciutadans s’havien sol•licitat mesures per rebaixar la càrrega que suposa el pagament d’impostos després de la posada en marxa del pla d’ajust. «Hem estat treballant en les diferents possibilitats que tenim amb la Diputació de València que s’encarrega de la gestió dels impostos. Ens han informat que, a maneres de prova, s’ha posat en marxa un projecte conegut com a tarifa plana que permetrà agrupar l’import total de l’IBI, escombraries, vehicles, etc., per dividir-lo en mensualitats que faciliten el pagament als ciutadans. Si el sistema funciona l’any que ve ens acollirem a la iniciativa”.

Pel que fa al present any, Gregori ha recordat que en l’actualitat la Diputació de València permet el fraccionament fins a 24 mesos de cada un dels impostos que cobra sempre que la quota resultant no siga inferior a 20 € i es domicilie el pagament en una entitat bancària.
Les persones interessades hauran d’acudir a les oficines de la Diputació situades al carrer Duc Carles de Borja, 17 en horari de 09:00 a 14:00 hores de dilluns a divendres o cridant als telèfons: 962.959.408 – 962.959.410 – 962.959.413.

Per la seua banda, Ciro Palmer ha volgut destacar que «estem davant d’una nova forma de fer política. Estar a l’oposició no significa estar a la contra. Nosaltres estem a l’oposició amb respecte i amb educació, aportant idees per millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Davant la duresa del pla d’ajust que, d’altra banda, considerem necessari donada la situació econòmica que es troba l’ajuntament, intentem buscar la fórmula per fer-ho el més suportable possible. Estem contents de la nostra col•laboració i esperem que el sistema es puga millorar l’any que amb el diàleg que manté el govern amb altres institucions».

Et Pot Interessar