22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Els ciclistes d’escola de la Safor tornen a triomfar en la Challenge Provincial

Els ciclistes de la Safor continuen donant la cara en aquesta tercera prova de la Challenge Provincial d’Escoles que es va disputar aquest passat dissabte a Llíria.

Andrea Contero, Cristian Vercher, Marc Donet i Carla Bañuls es van alçar amb la victòria mentre que Sergi Margarit, Dani Sánchez, Sergi Esteban, Carla Martínez i Irene Flores van pujar també al podi.

En la categoria de promeses, Sergi Esteban va aconseguir la tercera plaça en una carrera molt lluitada fins als metres finals mentre que en principiants de primer any Marc Donet obtindria el primer triomf amb Dani Sánchez acompanyant-li en el podi en la tercera plaça i Didac Gómez ocupant la sisena posició.

Vercher tornaria a véncer en principiants de segon any on Gerard Pastor també va repetir el quart lloc. En la prova d’alevins de primer any, Alex Sánchez acabaria sisé amb Andrea Contero obtindre el triomf en xiques.

La categoria d’alevins de segon any, Andreu Sansaloni va finalitzar en la quarta plaça, ja que en l’últim sospir va perdre el tercer lloc.

En infantils de primer any, Sergi Margarit va aconseguir una extraordinària tercera plaça amb Irene Flores pujant al podi en segona posició de fèmines mentre que en infantils de segon any Carla Bañuls va véncer amb claredat en xiques amb Carla Martínez en la tercera plaça.

Malestar dels corredors de mitjana alçada o alts en la gimcana després del canvi realitzat aquesta temporada en l’altura del pont en la prova d’habilitat. Els responsables de la federació han baixat el pont de 1,50 a 1 metre i 30 centímetres afavorint als corredors més baixos com s’observa en les classificacions.

Si ja la prova en si ja és més apta per als corredors amb menys dimensions, ara la prova afavoreix descaradament a ells mentre que els alts poques coses poden fer.

Precisament la Federació Valenciana és l’única en tota Espanya que ha baixat aquesta mesura igual que en el campionat d’Espanya on van els quatre millors de cada comunitat autònoma.

Articles relacionats