18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Els ciclistes de la Safor podran córrer definitivament la Benidorm CX

La Benidorm CX està programada pel pròxim dissabte 21 de gener amb motiu de la prova de la Copa del Món de ciclocròs que es disputarà en el mateix lloc el dia 22 de gener.

Una oportunitat única de poder rodar en aquest circuit mundialista amb les actuals estreles del ciclisme mundial com són: Van Aert, Van der PoelPidock o Marianne Vós que tindran el seu propi horari de migdia.

IMG 20221226 080604

Els organitzadors han dividit la jornada de matí i vesprada amb cadets i júnior al matí i escoles a la vesprada mentre que les estreles entrenaran al voltant de les 12.30 hores.

Indubtablement, la participació comarcal serà molt àmplia, ja que els veterans i elits també tindran l’oportunitat de competir, encara quel’horari està sense definir, la prova serà puntuable per al rànquing nacional.

La jornada del dissabte serà totalment gratuïta per a tot el públic encara que la jornada dominical serà previ pagament a una entrada que oscil·la al voltant dels 15 euros i que anirà augmentant com s’acoste la prova. Cal indicar que hi ha en aquests moments 3800 entrades venudes i tot sembla indicar que es poden esgotar d’un moment a un altre.

Les inscripcions estaran obertes dins de pocs dies en la pàgina web de la federació valenciana de ciclisme.

Articles relacionats