18 C
Gandia
Dilluns, 3 octubre, 2022

Els ciclistes de la Safor deixen la seua marca a la prova de ciclocròs de Carlet

Bona actuació dels ciclistes de La Safor en el campionat autonòmic de ciclocròs que s’ha disputat aquest passat diumenge a Carlet en un dia completament primaveral.

El sol va tornar a eixir i per tant el fang va desaparéixer per complet deixant l’espectacle en un segon pla. Sens dubte la carrera més emocionant del dia ha sigut la de júniors on la victòria es va decidir a l’esprint entre els ciclistes Iván GomarRaúl Mira i Pablo Calvo.

Gomar que havia estat comandant la carrera gran part d’ella va veure com els doblegats l’obligaven a parar el ritme i que els seus perseguidors li donaren caça.

Al final s’arriba a l’esprint i el de la Font acabaria tercer amb un  Jordi Fournies entrant quart després d’una bona carrera, Marc Mestre 9 i Joan Vitòria 18.

En categoria femenina, Alejandra Puente acabaria com a subcampiona malgrat perdre una volta sobre Vania Rico que va guanyar la prova.

En la màxima categoria, Joan Fraile Llacer acabaria cinqué però tercer sub 23, mentre que la seua germana Lídia va ser la quarta millor dona de la jornada.

La categoria de cadet es va saldar amb el quinzé lloc de Jairo Jaén, Aitor Arlandis 20, Xavi Mestre 27 i Joan Corbi 31 mentre que les dones Aitana Calabuig seria 4 i Laia Canet 7.

Els ciclistes de la Safor deixen la seua marca a la prova de ciclocros de Carlet 1
En la categoria d’escoles es va produir l’única victòria de la jornada i va recaure sobre Carla Bañuls que va véncer en infantils mentre que la seua companya Carla Martínez va ser huitena, en la modalitat masculina Jorge Flores va ser 19, Marc Iborra 24 i Fernando Andrés 37.

Els ciclistes de la Safor deixen la seua marca a la prova de ciclocros de Carlet 2Els alevins es va saldar amb el tercer lloc d’Irene Flores mentre que els xics van fer un bon paper amb Alejandro Seguí 7, Oriol Olaso 10, Sergi Margarit 20, Andreu Sansaloni 23, Aarón Bueno 30, Darío Humanez 45 i Iker Arlandis 53.

Finalment en categoria de principiants, Cristian Vercher va ser l’onzé i Gerard Pastor finalitza en el lloc 27.

Una gran jornada de ciclisme la viscuda a Carlet amb un recorregut molt virat i bastant estret on els més hàbils serien els que estarien a dalt del tot del podi.

Articles relacionats