5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

Els centres educatius de Secundària de Tavernes participen en tallers de comunicació

– Els joves de diversos centres s’ha posat ja davant dels micròfons de la ràdio i les càmeres de la televisió, mentre que la resta ho farà pròximament

– L’objectiu de la iniciativa és donar veu a l’alumnat, afavorir el debat respectuós i ajudar-los a crear un pensament crític des de l’adolescència

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana, du a terme tallers de comunicació i debat per a l’alumnat dels centres educatius de Secundària del municipi. El jovent de diversos centres s’ha posat ja davant dels micròfons de la ràdio i les càmeres de televisió, mentre que la resta ho farà pròximament.

Centres educatius tallers comunicacióL’objectiu de la iniciativa és donar veu a l’alumnat, afavorir el debat respectuós i ajudar-los a crear un pensament crític des de l’adolescència. És important que els joves puguen donar la seua opinió i també expressar què pensen de la forma adequada i mitjançant els canals idonis.

L’alumnat de Secundària de Tavernes ha estat acompanyat pel professorat i ha viscut la ràdio i la televisió en primera persona, amb l’assessorament i l’ensenyament de professionals de la comunicació.

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Romero, ha assenyalat que “l’alumnat ha gaudit del món de la comunicació i han participat en totes les activitats proposades. La Regidoria de Participació Ciutadana continuarà fent-ne partícips els nostres joves i xiquets”.

Articles relacionats