Els campions gandians de kick boxing reben el reconeixement municipal

L’alcaldessa, Diana Morant, al costat de la regidora d’Esports, Lydia Morant, ha rebut aquest matí al despatx d’alcaldia a César Heredero, Carla Reig i Borja Moreno, del Box Club Safor, després dels èxits aconseguits en els últims mesos. Els esportistes del club van estar acompanyats pel seu entrenador, José Antonio Núñez, i el tècnic i àrbitre, Roberto Lara.

L’alcaldessa ha destacat que «hui rebem a alcaldia a tres campions d’Espanya. És un fet històric que un club de la nostra ciutat compte amb campions nacionals en cadascuna de les modalitats. Borja, Carla i César estan al capdamunt del seu esport i representen a la ciutat de Gandia amb els seus èxits i títols» «Com bé han comentat ells, aquestes coses, a més de la passió per l’esport que practiquen, la constància i les hores d’entrenament, són fruit del treball que realitza el seu entrenador Jose Antonio al qual també cal felicitar» i afegia que «ells ens ajuden a fer de Gandia una ciutat millor. El futur està assegurat gràcies als valors que transmet l’educació a través de l’esport«.

«Com a club estem travessant un moment fantàstic. Tenim medallistes en l’àmbit nacional en diverses categories fruit del treball que hem realitzat durant els últims tres anys des de la base. Creiem que tenen un gran futur no només en l’àmbit nacional sinó en l’internacional» va declarar José Antonio Núñez.

Carla Reig ha afirmat durant la trobada que «convertir-se en Campiona d’Espanya et fa pensar en tota la feina que has fet per arribar a aquest punt. Un premi que és també l’entrenador i dels companys del Club que ens ajudem els uns als altres per ser cada dia millors i aconseguir els nostres somnis. Ara toca pujar de nivell i començar a mirar a campionats internacionals«.

El més menut dels campions, Borja Moreno ha explicat que va començar a entrenar amb 6 anys. «Vaig començar a entrenar amb Jose i em va ensenyar a fer-ho tot. Gràcies a ell he aconseguit ser campió«.

Finalment, César Heredero ha destacat que havia estat un any difícil a causa d’una lesió al genoll. «He hagut de recuperar-me i hem treballat molt durant l’estiu per poder revalidar el títol. Ara toca esperar per veure si puc entrar a la convocatòria per a l’Europeu que se celebrarà al novembre a Sarajevo».

Títols aconseguits pels integrants del Club
– César Heredero: Campió d’Espanya en kick boxing, revalidant el títol de l’any passat.
– Carla Reig: Aquest any, doble campiona d’Espanya en la modalitat de ‘point fite’ i ‘light contact‘. També va quedar campiona de l’Open de Turquia.
– Borja Moreno: Campió d’Espanya de kick boxing a ‘light contact‘ i subcampió d’Espanya en ‘point fite‘. A l’abril va aconseguir la medalla de plata a l’Open d’Extremadura en ‘light contact‘ i al juny, va quedar doble campió de l’Open Ciutat de Salamanca.

Et Pot Interessar