21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Els atletes del CA Safor aconsegueixen sis medalles en el campionat autonòmic universitari

3 ANDREA ABAD
Andrea Abad i Amanda Latorre.

Diversos atletes del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van participar el passat cap de setmana en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari, representant als seus respectius centres. En el citat esdeveniment, que es va celebrar a les pistes de Gaetà Huguet, a Castelló, cinc d’ells van ser medallistes, aconseguint un total de sis metalls; cinc de plata i un de bronze.

Joan Villarroya (centre de la imatge superior), representant a la Universitat de València, va ser plata en els 10.000 metres marxa amb un temps de 51:20. Raúl Bellón (esquerre de la imatge superior), amb la Universitat Politècnica de València, va ser subcampió en alçada amb un registre de 1,89 m. Juan Vicente Martí (dreta de la imatge superior) va ser plata en el relleu 4×400 m.l., junt amb els seus companys de la Universitat de València. També va participar en la prova dels 400 metres tanques, quedant en sisè lloc.

Amanda Latorre, amb l’equipació de la UJI, va ser doble medallista, en obtindre dues plates en els 200 m.l. (27:17) i en el relleu 4×100 m.l. Finalment, Andrea Abad (Universitat de València) va ser tercera en els 5.000 metres llisos amb un crono de 19:15.96. 

Articles relacionats