Els atletes de la Garbí Throws Academy van resultar decisius

– Judit Prats lidera al AA Catalunya en la primera jornada de Divisió d’Honor

– Gema Martí i Aitor Urkía, també van ser clau en les victòries del Barça i la Real

– Els atletes de la Garbí Throws Academy van resultar decisius per als seus clubs en la primera jornada de la lliga de Divisió d’Honor d’atletisme.

Judit Prats va ser la que més va aportar al seu equip, el AA Catalunya, atés que va puntuar al màxim en el llançament de pes quedant primera (8 punts), i a més va afegir la segona posició en el disc (7 punts) amb millor marca personal de la temporada (41,50 m), amb aquest resultats va estar a punt de emportar-se el guardó Iberdrola com l’atleta més puntuada, encara que per barem va ser per a una fondista amb la qual havia empatat a punts.

A més, Gema Martí va ser segona en el llançament de martell, que va dominar amb claredat la campiona d’Espanya Laura Redondo. Gema va mostrar el seu gran nivell amb cinc llançaments per damunt dels 61 metres. En la mateixa jornada, Ainhoa Martínez va aportar dos tercers llocs en pes i disc al Manresa. Al final es va imposar el Barça (220) per davant del Manresa (189) i el Catalunya (140).

En xics, va destacar el primer lloc d’Aitor Urkía en la prova de martell per a la victòria de la Reial Societat. El llançador basc que entrena a Gandia sota les ordres de Juanvi Escolano va llançar 62,20 metres. A més, Víctor Faus va ser quart en el disc amb el Fent Camí i el seu company de club, Kim López, segon en el pes.

La participació dels atletes de l’acadèmia en les lligues de clubs la van completar en Primera Divisió Rubén i Dani MayorMari Gregori, Dian Iskrenov, Paula López i Óscar Gimeno que una vegada més va ser el més destacat amb un primer lloc en el martell.

Et Pot Interessar