ELS AJUNTAMENTS CONDEMNEN L’ASSASSINAT MASCLISTA DE BENICÀSSIM

L’Ajuntament de Tavernes ha convocat una concentració silenciosa d’un minut este dijous en la porta de l’Ajuntament, a les 12.00 hores, en record i denúncia per una nova víctima de la violència de gènere, condemnant el cas de violència de gènere succeït este dimecres a Benicàssim (la Plana), on una dona ha estat assassinada  per la seua parella en el seu domicili.

D’altra banda, a les portes de l’Ajuntament de Gandia s’ha produït altra concentració en la que han participat, entre altres, l’alcaldessa, Diana Morant, i Lorena Milvaques, vicealcaldessa.

 

assasinat bnc

Les dues representants de l’ajuntament han volgut dedicar unes paraules en relació a aquests actes violents que, com les dues s’han preocupat per remarcar, segueixen succeint de manera massa recurrent.

En paraules de l’alcaldessa, «no ens cansarem mai de denunciar un tema que ens esgota, la violència masclista, que tantes víctimes segueix causant. Tornem a fer minuts de silenci per a reivindicar que estem cansats, que en aquesta societat no caben les persones que creuen que tenen el poder de decidir sobre les vides dels altres. Les dones tenim dret de fer la nostra vida en llibertat, a prendre les nostres decisions i ningú pot posseir la nostra vida.»

Tant Morant com Milvaques coincideixen en el fet que els minuts de silenci es repeteixen en massa assiduïtat i consideren que s’ha de fer més contra una lacra que està massa arrelada a la nostra cultura.

Per la seua part, la vicealcaldessa ha dit que «hui és un dia molt trist, és lamentable que hagem de tornar a estar ací a les portes de l’administració local de l’Ajuntament per reclamar, una vegada mes, el dret de les persones a la vida. Crec que des d’ací, des de l’Ajuntament, el missatge que hem de llançar és el del gran pacte d’Estat que necessitem de manera urgent. Són cada vegada més els casos que hi ha i s’han d’aturar d’alguna manera. Açò no és una lluita ideològica, és una lluita pels drets humans de les persones».

Et Pot Interessar