23.4 C
Gandia
Dissabte, 24 setembre, 2022

El Workshop de Turisme Comunitat Valenciana compta amb les empreses turístiques de Gandia adherides a Territori Borja

Seguint amb la promoció de l’Experiència Borja com a producte cultural de Gandia, agents i professionals del sector turístic de Gandia adherits a «Territori Borja», van poder presentar i promocionar a Touroperadors la seua oferta turística.

Aquesta jornada es presenta com una oportunitat per al sector privat per crear sinèrgies entre els agents implicats dintre de Territori Borja i per establir relacions comercials amb Touroperadors i agències de la Comunitat. Productes i serveis amb un marcat caràcter experiencial per mostrar als turistes i visitants de Gandia l’extens llegat de la família valenciana més universal del segle XV: els Borja.

Empreses i institucions com el Palau Ducal dels Borja, el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, Ideari, Coop., Fran Picazo Studio i Boramar Catamaranes, van oferir els seus productes de l’Experiència Borja.

Algunes de les propostes que s’emmarquen dins del conveni Territori Borja, entre Turisme Comunitat Valenciana i Ajuntament de Gandia, són la programació especial «Lucrècia i Maria. Duquesses del Territori Borja», dedicada a la commemoració del V Centenari de la mort de Lucrècia; les visites guiades pel Centre històric i Grau de Gandia amb tastet o les excursions amb vaixell «el Creuer dels Borja», entre altres. Tota la informació està disponible a les Oficines de Turisme de Gandia.

 

Articles relacionats